LEDstrip helder wit, verlichting met een natuurlijk witte gloed

In deze rubriek vindt u led strip verlichting met een helder witte kleur van 4000 tot en met 4500K. Zoekt u warmere led strips van bijvoorbeeld 3000K? Bekijk dan de rubriek LEDStrip Warm Wit (3000-3500K)

LED Strip Helder Wit

LEDverlichting met een pure, natuurlijke kleur wit. Als dit is wat u zoekt, dan bent u in deze rubriek aan het juiste adres. Onze ledstrip helder wit heeft een kleurtemperatuur van 4000 Kelvin, dit houdt in dat er geen blauw en geen geel door de gloed heen zit. Ideaal als verlichting voor klinische omgevingen of ruimtes waarin gewerkt wordt. Veel van onze klanten gebruiken deze verlichting in de keuken of in de badkamer. 

Lichtopbrengst en verbruik

Het aantal leds per meter is van groot belang voor de licht opbrengst. Standaard bieden wij hier twee types in:
  • 60 LED per meter, goed als extra, complementaire verlichting, de lichtlijn is onderbroken, het verbruik is 4.8 watt per meter.
  • 120 LED per meter, kan als basis verlichting dienen, de lichtlijn is on-onderbroken, het verbruik is 9.6 watt per meter.
Welk type u ook kiest, u kunt natuurlijk altijd een dimmer of een afstandsbediening erbij bestellen! Op deze manier houdt u zelf controle over het verbruik van de strip en de sterkte van het licht. Kijk hiervoor in de rubriek ledstrip accessoires.
 

Stel uw eigen complete set samen

Binnen elk product kunt u zelf een LED voeding toevoegen (stroom transformator). Bijna alle ledstrips die wij aanbieden werken op 12 of 24V (tenzij anders aangegeven) en om deze aan te kunnen sluiten op het stopcontact heeft u een led voedingsadapter nodig, ook wel transformatoren genoemd. Indien u uw ledstrip helder wit dus aan wilt sluiten op het lichtnet (230V in Nederland) dan dient u een transformator toe te voegen bij het bestellen van het product. Al onze strips zijn direct aan te sluiten op deze transformatoren dus u hoeft hier niet handig of technisch voor te zijn! LEDStripXL zorgt ervoor dat het altijd plug&play is. Let wel op: Indien u meer ledstrips op de voeding wilt aansluiten die u standaard bij het product geleverd heeft gekregen, dan heeft u misschien een sterkere voedingsadapter of een led versterker nodig. Voor meer informatie over transformatoren verwijzen wij u naar de pagina Voedingsadapters.
 

Optionele accessoires

Elke led strip heeft zijn eigen soort accessoires. Door het artikel te openen ziet u een kleine selectie aan accessoires welke compatible zijn met het betreffende product. Dit kan bijvoorbeeld een dimmer of afstandsbediening zijn. Voor ons complete assortiment aan accessoires verwijzen wij u naar de rubriek LEDStrip Accessoires.
LEDstrip helder wit, verlichting met een natuurlijk witte gloed
Lees meer