LTECH Draadloos 433Mhz Touch Paneel

Merk: LTECH
|
€42,95
Op voorraad (3)
Neem contact met ons op voor een actuele voorraad indicatie
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-K1RF
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

LTECH Draadloos 433Mhz Touch Paneel

Dit LTECH Draadloze 433Mhz touchpaneel werkt als wandschakelaar voor LED verlichting. Door de ultra hoge gevoeligheid van het paneel is er een reactiesnelheid van wel 50ms. Ook is het zoeken naar de lichtschakelaar in het donker niet langer een probleem. De knoppen van het paneel lichten op zodat hij gemakkelijk te vinden en bedienen is. U hoeft daarbij niet bang te zijn voor hoge stroomconsumptie, dit paneel is erg energiezuinig.  
 
Het paneel is van zeer hoge kwaliteit en is erg duurzaam. Het glas 3-5x sterker dan normaal glas en het gehele paneel is beschermd tegen water of brand. 
 
Dit paneel kan afzonderlijk gebruikt worden, maar werkt ook samen met de draadloze VK afstandsbediening, die u de mogelijkheid biedt uw LED verlichting door het hele huis afzonderlijk in of uit te schakelen! Met behulp van de VK Afstandsbediening bestuurt u 4 afzonderlijke zones naar keuze.
 
Het wandpaneel is ontwikkeld voor het aansturen van LED lampen met schroef fitting. Het heeft 1 kanaal waar minimaal 5W en maximaal 200W op aangesloten kan worden. Direct aansluitbaar op 220 Volt.
 

Specificaties

Wandpaneel

Werkfrequentie: 433MHz
Input: 220V AC
Bereik: 25 m
Werktemperatuur: -30 ~ +50 °C
Afmetingen: 86 x 86 x 36
 

VK Afstandsbediening (apart bestellen)

Werkfrequentie: 433MHz
Batterij: CR2032
Werktemperatuur: -30 ~ +50 °C
Afmetingen: 145 x 40 x 12
Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
//