LTECH Wandpaneel EX5 voor 2.4G en DMX512 bediening

Merk: LTECH
|
€34,95
Op voorraad (1)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-EX5-LT
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

LTECH Wandpaneel EX5 voor 4-zone 2.4G en DMX512 bediening

Met één exemplaar van de LTECH wandpaneel EX5 bedient u gemakkelijk alle enkel kleurige (single colour) LED verlichting in het hele huis. Het touchpaneel is zeer gevoelig en kan daardoor nauwkeurig uw vingerbewegingen registreren. 
Met behulp van het paneel schakelt u niet alleen uw LED verlichting aan of uit, maar met behulp van de trap dimt u uw LED verlichting, past u de lichtsterkte aan en met de helderheidsknoppen past u de temperatuur aan. 

Het paneel kan zowel draadloos, als bedraad gebruikt worden. Voor draadloos gebruik werkt dit paneel in combinatie met de draadloze F4-5A LTECH LED Controller/Ontvanger die u kunt bestellen door HIER te klikken. Het paneel kan ook bedraad gebruikt worden door uw DMX verlichting te koppelen aan het paneel via de DMX output op het paneel.

Door Multi-panel control heeft u de mogelijkheid om met meerdere panelen één LED strip te bedienen. Dit maakt het bijvoorbeeld ideaal om zowel vanaf boven als van beneden uw trapverlichting te bedienen. 

Niet alleen is het mogelijk om met meerdere panelen één LED strip te bedienen, ook kunt u met één enkel paneel meerdere strips bedienen met behulp van de 4 Zone Control functie. Deze functie maakt het mogelijk dat u 4 zones instelt waarin u afzonderlijk uw LED verlichting kunt bedienen. Deze zones kunnen verschillende kamers betreffen, maar ook kunt u in bijvoorbeeld alleen de woonkamer de 4 zones instellen.

De LED Light Indicator maakt het gemakkelijk om ook s' nachts het paneel te gebruiken. In het donker lichten de knoppen van het LED paneel op, en bij aanraking weet u door middel van geluidsklanken wat voor verrichtingen worden uitgevoerd als u het paneel aanraakt.

Heeft u een favoriete instelling voor uw LED strip gevonden? Sla deze dan op als Scene en haal deze later met één klik op de knop weer naar voren en bespaar uzelf de moeite om hem weer handmatig in te stellen. 

Product installatie

EX5_Touch_Panle_LTECH_3

DMX512 Aansluiting

LED Touch Panel DIM DMX/RF 4 Zones - EX5

 

Draadloze koppeling

LED Touch Panel DIM DMX/RF 4 Zones - EX5


Specificaties

Input voltage: 100 - 240V AC
Output signaal: RF 2.4 G & DMX512
Bereik: 30 m
Werktemperatuur: -30℃~+55℃
Afmetingen: L86 x W86 x H36 mm
Gewicht: 225 g

Klik HIER voor de volledige datasheet van dit product.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
//