Milight / MiBoxer Wandpaneel voor RGB en RGBW LED Strips

€24,95
Op voorraad (21)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Artikelcode LED06520
EAN 8720088767634
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

Mi-Light Wandpaneel voor RGB en RGBW LED Strips

De ultieme bediening vanaf de muur voor zowel RGB als RGBW LED Strips. Dit multifunctionele paneel van Mi-Light zorgt voor een optimale besturing van een aangesloten RGB of RGBW LED Strip. Ook kan dit paneel gebruikt worden voor RGB+CCT LED strips waar om en om een RGB en een Dual White led op de strip zitten. Deze drie verschillende functies: RGB, RGBW en RGB+CCT kunnen ingesteld worden door een toetsencombinatie van het paneel in te drukken. Standaard staat het paneel ingesteld op de RGBW functie.

Wit mengen met kleuren

Een vaak gehoorde klacht over de losse zone controllers van Mi-Light is dat ze geen wit kunnen mengen door de vaste kleuren van de kleuren cirkel. Dit wandpaneel van Mi-Light heeft deze functie nu wel inbegrepen! Wanneer u een RGBW ledstrip heeft aangesloten en de RGBW functie aan heeft staan, kan u door middel van de slide bar aan de linker zijde van het paneel, de wit kleur aan en uit zetten terwijl er een andere kleur ingesteld is op de kleurencirkel. Zo kan u naar wens de witte tinten door de andere kleuren mengen om zo tot uw ultieme lichtkleur te komen!

Werking van het paneel

Het RGB/RGBW/RGB+CCT wand paneel van Mi-Light wordt geleverd inclusief een uitgebreid boekje waarin alle functies en toetsen van het paneel worden uitgelegd. 


Technische specificaties van het paneel

  • Geschikt voor 12 en 24V ledstrips met 4, 5 of 6 aders (RGB/RGBW of RGB+CCT)
  • Output: 5A per kanaal, maximaal 10A in totaal
  • Afmetingen paneel: 86 x 86mm
  • Gewicht: 122 gram
  • Inbouw maat: 48mm diameter met een diepte van 20mm
  • Bevestig eerst de achterkant van het paneel in de muur en klik vervolgens eenvoudig het front paneel erop.
  • Wordt geleverd inclusief instructieboekje en twee schroeven ter bevestiging van de achterkant van het paneel in de muur.
  • Het paneel heeft 1x V+, 1x R 1x G, 1x B, 1x CW en 1x WW output kanalen, Als u een RGB strip aansluit kan u de CW en WW leeg laten. Als u een RGBW ledstrip aansluit, kan u de CW leeg laten.
Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Input 12-24V DC
Output Max. 10A / 120Watt
Afmetingen
Inbouwruimte 57 x 45 x 20mm
PIR bereik 7 meter
Uitschakelvertraging 10 seconden
Statisch verbruik 1 Watt
//