Neon logo met LED happily ever after - huwelijk en bruiloft - warm wit

€249,95
Op voorraad (1)
Binnen 7 tot 10 dagen in huis!
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-LOGO-HAPPILY
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

Neon logo LED bruiloft – Happily ever after - trouwen

Geef je bruiloft een extra dimensie met een Neon logo van LED in de letters ‘happily ever after’. Het kan natuurlijk ook voor thuis worden aangeschaft om jullie huis samen een extra romantisch tintje te geven.  De kleur van het logo is warm wit wat zowel voor de puurheid van het huwelijk staat als een sfeervolle en aangename gloed geeft in de trouwzaal of natuurlijk gewoon thuis aan de muur. De afmetingen van het neon logo zijn 100cm breed en 27cm hoog. Het logo wordt op maat gemaakt dat betekend dat op het moment dat je de bestelling plaatst, wij direct aan de slag gaan om het logo te laten vervaardigen. Wil je een ander model, vorm of misschien een RGB (multikleur) uitvoering van dit logo bestellen? Bekijk hier de custom neon sign pagina of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Neon logo van energiezuinig LED

Traditionele neon borden en neon logo’s verbruiken veel energie en gaan niet erg lang mee. Onze neon logo’s worden gemaakt met LED neon wat veel energiezuiniger is en een veel langere levensduur heeft en om deze reden veel duurzamer is. Zelfs bij dagelijks gebruik gaat het logo jarenlang mee en is in veel gevallen de stroom adapter het eerste onderdeel dat vervangen dient te worden, iets wat een eenvoudige handeling is.

Neon logo van LED bestellen

Wanneer je een neon logo bij ons besteld zoals deze Happily ever after, gaat de order direct in productie, na maximaal 7 tot 10 dagen (inclusief weekenddagen) leveren wij het logo bij jou thuis af. Het logo wordt plug&play geleverd dat wil zeggen dat je het alleen hoeft op te hangen, stekker in het stopcontact en klaar! Geen ingewikkelde installatie of bouwpakketten.
Het ophangen van het logo is ook eenvoudig, bij elk logo leveren wij voldoende bevestigingsschroeven en het logo heeft altijd het juiste aantal boorgaten om het correct op te kunnen hangen. We zorgen er altijd voor dat het logo een snoer van 2 meter tot aan de stroom adapter heeft, zodat dit snoer eventueel weggewerkt kan worden.

Neon logo dimmen

Het neon logo is dimbaar, omdat het op DC 12 volt gelijkspanning werkt kan het met al onze dimmers voor enkele kleur LED worden gebruikt. Het kan met een draaidimmer of met een afstandsbediening. Voor het gemak hebben wij de beste opties aan de zijkant in dit artikel weergegeven zodat ze makkelijk te bestellen zijn voor u.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
//