Milight / MiBoxer RF 2.4GHz Draadloze PIR Sensor Bewegingsmelder

€24,95
Op voorraad (19)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-PIR1-RF
EAN 8720088761236
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

MiBoxer RF 2.4GHz Draadloze PIR Sensor Bewegingsmelder 

Deze draadloze sensor werkt als bewegingssensor maar kan ook ingesteld worden als licht / donker schakelaar. De sensor werkt op 1x CR123A batterij welke niet standaard is meegeleverd maar welke wij optioneel aanbieden.

Flexibele montage

De draadloze sensor is eenvoudig te monteren. Op de achterzijde van de wandhouder zit een sterke dubbelzijdige tape bevestigd waardoor deze op iedere ondergrond bevestigd kan worden. De RF sensor zelf is magnetisch waardoor deze eenvoudig in de wandhouder geplaatst kan worden. Dankzij de ronde vorm is de sensor 360° in te houder te draaien om de ideale detectiehoek te bereiken.


Diverse detectie opties

De draadloze sensor werkt in alle lichtomstandigheden. Door middel van de gekoppelde afstandsbediening kan er ingesteld worden of de verlichting alleen aan moet gaan als het donker is, of dat de verlichting ook overdag in lichte omstandigheden in moet schakelen. Daarbij kan de verlichtingstijd ingesteld worden op 30 seconden, 2 minuten, 10 minuten of 60 minuten.

De sensor kan ook doorgeven aan de controller dat de verlichting continu op 20% moet branden. Bij beweging zal de sensor doorgeven dat de verlichting naar 100% moet schakelen voor voldoende licht.

Nachtlamp functie

De radiografische sensor heeft een optie om de verlichting automatisch aan te laten gaan als het donker begint te worden. De verlichting zal automatisch op 1% vermogen gaan branden totdat de sensor weer voldoende daglicht ontvangt.


Compatible met radiografische (RF) afstandsbedieningen van MiBoxer

De draadloze radiografische sensor heeft diverse functies welke in te stellen zijn met onderstaande afstandsbedieningen of wandpanelen van MiBoxer. Via de zone buttons is iedere functie in en uit te schakelen, bekijk voor het volledige overzicht de meegeleverde gebruiksaanwijzing of download deze onderaan de pagina.

 


Koppelen van de sensor aan een controller of lamp

De sensor is simpel te koppelen aan een LEDStrip zone controller of lamp. Aan de achterzijde van de sensor zit een ''SET'' button welke 3x kort achter elkaar ingedrukt dient te worden. Vervolgens moet de controller of lamp van stroom worden voorzien en zullen beide onderling gekoppeld worden met elkaar.

 

Specificaties:

- Artikelcode: PIR1-RF
- Batterij: 1x CR123A (niet meegeleverd)
- Detectiehoek: 120°
- Detectie afstand: 7m
- Frequentie: 2.4GHz
- Communicatie afstand: max. 30 meter

 

Download hier de gebruiksaanwijzing en een gedetailleerd overzicht van alle functies. 

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
//