Milight / MiBoxer RGB LEDStrip Zone Controller WiFi + Bluetooth + 2.4 GHz

€24,95
Op voorraad (8)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-FUT037W
EAN 8720088764497
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

MiBoxer RGB LEDStrip Zone Controller WiFi + Bluetooth + 2.4 GHz

De meest geavanceerde RGB LEDStrip controller tot nu toe! Deze controller kan bediend worden via WiFi, Bluetooth en via 2.4GHz RF. Daarnaast heeft deze led strip controller tal van nieuwe functies zoals muziek en bioritme.

Volledige kleur instelbaarheid

Heb je een RGB 4 kanaals ledstrip, dan is deze ledstrip controller de beste keuze. RGB staat voor de kleuren Rood, Groen en Blauw. Met deze 3 statische kleuren kunnen er miljoenen kleuren worden gemaakt zoals paars, roze, oranje en geel.

Naast het instellen van de juiste kleur is het uiteraard ook mogelijk de verlichting te dimmen. Dit kan traploos van 1 tot 100%.

MiBoxer Smart app

Deze nieuwe controllers maken gebruik van de nieuwste MiBoxer app welke veel nieuwe functies bevat. De app is te downloaden in de Play Store op een Android toestel maar ook via de App Store van Apple. Ook kan de QR code op de controller zelf gescand worden waardoor deze automatisch wordt gedownload. De app ondersteund ook 2 weg communicatie, zo kunt u op afstand zien of de verlichting in of uitgeschakeld is.

Naast de app van MiBoxer is de controller ook te koppelen met Google Home en Amazon Alexa.

Timers en Bioritme

Via de app is er in te stellen hoe laat de verlichting 's avonds uit moet gaan en wanneer deze 's ochtends weer moet gaan branden. De verlichting zal langzaam in- en uitschakelen tot het ingestelde dimniveau op de ingestelde tijd.

Naast deze vast ingestelde tijden is er ook te schakelen naarmate de dag vordert of volgens het laatste weerbericht. Is het overdag bewolkt dan zal de verlichting volop branden. Is het een zonnige dag dan zal de verlichting niet branden of misschien zachtjes. Dit verloopt volledig automatisch op basis van het weerbericht op uw locatie.

Verlichting op muziek

Vanaf nu is het mogelijk om de ledstrip van kleur te laten veranderen op maat van de muziek. Dit kan 1 aparte controller zijn maar ook meerdere controllers die zich in dezelfde ''zone'' bevinden. Selecteer in de app de zone of controller, ga naar het tabblad Music en het feest kan beginnen!

Automatische Synchronisatie en zendbereik

Met het gebruik van meerdere RGB 4 kanaals zone controllers zal het bereik worden vergroot. Tussen elke controller mag er namelijk 30 meter afstand zitten. Bediend u met 1 afstandsbediening meerdere controllers tegelijk, dan zullen deze ook met elkaar communiceren. Hierdoor zullen de kleuren exact tegelijk in elkaar overlopen. Dit is zeer handig met het gebruik van de automatische verlichtingsprogramma's die in de ledstrip controller zijn voorgeprogrammeerd.


PWM High en PWM Low frequentie

De nieuwe slimline ledstrip controllers hebben de mogelijkheid om te dimmen op de hoge PWM frequentie van 6KHz en op de lage frequentie van 400Hz.

Bluetooth, WiFi en 2.4 GHz afstandsbediening

De RGB ledstrip controller is te bedienen via uw smartphone of tablet op het 2.4GHz WiFi netwerk. Is er door omstandigheden geen WiFi verbinding beschikbaar dan is het ook mogelijk om deze ledstrip controller te bereiken via bluetooth. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een fysieke afstandsbediening of wandpaneel. De ledstrip controller is compatible met onderstaande producten.

Geschikt voor MiBoxer Afstandsbedieningen:
- FUT089 / FUT089-B / FUT088 / FUT092 / FUT096 / FUT096-B

Geschikt voor MiBoxer Wandpanelen:
- B8 / B4 / B4-B / T4 / B3 / B3-B / T3 / B0

Extra klein ontwerp

De nieuwe ledstrip zone controllers van MiBoxer, voorheen MiLight, hebben een ultra slank ontwerp. Met de afmeting van 7.4cm bij 3.6cm is hij vrij makkelijk weg te werken. Daarbij is deze controller slechts 1.7cm dik.

Download HIER de gebruiksaanwijzing van deze LEDStrip Controller.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Merk MiBoxer
Artikelcode Fabrikant FUT037W
Werkt met* Google Assistant, Amazon Alexa,
Protocol Bluetooth, WiFi, RF 2.4Ghz
Input Voltage DC 12 ~24 V
Output (W) 144 Watt @ 12 Volt / 288 Watt @ 24 Volt
Output (A) 12 Ampère Max / 6 Ampère per kanaal
Geschikt voor LED Strip RGB
Aantal kanalen 4
Frequentie 2.4 GHz
Bereik 30 Meter
Afstandsbediening Optioneel
IP Waarde IP20
Chipset -
Afmetingen 74.5x36x17mm
* Mogelijk worden niet alle functies ondersteund
//