Milight / MiBoxer RGB+CCT LED Spot 6W GU10 met diffuse lens

€14,95 €18,95
Niet op voorraad
De hoeveelheid 'RGB+CCT LED Spot 6W GU10 met diffuse lens' overschrijdt ons huidige voorraadniveau. Om deze reden kan het langer duren voordat uw bestelling is verwerkt.
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-FUT106
EAN 8720088767368
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

RGB+CCT LED Spot 6W GU10 met diffuse lens

Deze zuinige LED-lamp van Mi-Light met een verbruik van maar 6 watt kan bestuurd worden met de bijbehorende RGB + CCT afstandsbediening. Hierdoor kunt u overal in huis prachtige kleuren creëren. Verlicht naar wens bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer en/of keuken. Uiteraard is de RGB + CCT LED-lamp ook geschikt voor het gebruik in restaurants, bars en andere ruimtes. Door het gebruik van deze LED-lamp, kunt u tot wel 80% energie besparen. De lamp beschikt over een GU10 fitting en een levensduur van maar liefst 50000 uur!

Verandering van het kleurbereik

U kunt door middel van deze RGB+CCT afstandsbediening 16 miljoen kleuren creëren en transformeren. De kleur, kleurtemperatuur, verzadiging en helderheid ligt vanaf nu in uw handen. Met de kleurencirkel kunt u de gewenste kleur kiezen en met de “saturation control” de verzadiging van de kleur. Wilt u de helderheid van de RGB + CCT LED-lamp aanpassen? Dan kunt u het licht dimmen met de “Brightness Dimming” toets. Door op “M” (Mode) te klikken, kunt u verschillende kleurprogramma’s kiezen. Met “S” kunt u de snelheid van het kleurprogramma instellen.

Hoe te installeren?

De LED-lamp is zeer gemakkelijk te installeren en te besturen via de Mi-Light RGB + CCT afstandsbediening. Allereerst plaatst u de lamp in de juiste fitting. Om de lamp te koppelen met de afstandsbediening via 2.4GHz RF, dient u er eerst voor de zorgen dat de lamp uit staat. U zet vervolgens de lamp aan en klikt binnen 3 seconden 3 keer op de gewenste zone-knop. Het koppelen is klaar als het licht drie keer groen knippert. Wilt u de LED-lamp van Mi-Light ontkoppelen? Schakel dan het licht uit en weer aan en druk binnen 3 seconden 5 keer snel op de juiste zone. Bij slagen zal de lamp rood gaan knipperen.

Productspecificaties:

✔ Productnaam: 6W RGB + CCT LED-lamp.
✔ Modelnummer: FUT106
✔ Verbruik: 6 watt
✔ Voltage: AC 100-240V 50/60Hz
✔ Kelvin: 2700 - 6500K
✔ Lichtstroom: 550 Lumen
✔ Lichtopbrengst: 90 Lumen per Watt
✔ CRI:> 80.
✔ Fitting: GU10
✔ Stralingshoek: 30 °
✔ PF:> 0,55
✔ Materiaal: aluminium + PC
✔ Controle Afstand: 30 meter
✔ Afmetingen: Φ50mm x 72 mm
✔ Toepassingsgebieden: huizen, restaurants, bars etc

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
//