Euchips Waterdichte voedingsadapter voor 24V ledstrips - 320W - IP67 - Dimbare LED driver

Merk: Euchips
|
€129,95
Op voorraad (7)
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-UWP320A-1M24V
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

Waterdichte voedingsadapter voor ledstrips 24V – 240W

Deze waterdichte transformator is geschikt voor 24V ledstrips. De 320W voedingsadapter (IP67) kan worden toegepast voor buitenprojecten en in een vochtige omgeving zoals de badkamer. Uiteraard is deze 24V voedingsadapter ook binnen te gebruiken.

Deze 13A 320W LED driver is van 100V-240V te gebruiken met al onze 24V LEDstrips. Gebruik je deze waterdichte IP67 voedingsadapter buiten of in een vochtige omgeving? Houd er dan rekening mee dat de ledstrip ook over een IP67 certificering moet beschikken. 

13A voedingsadapter 320W – dimbaar

Deze UWP320A van Euchips is een dimbare LED-driver met constante spanningsuitgang. Dankzij 0/1 – 10V active signal dimt deze transformator gelijkmatig en is de gewenste lichtopbrengst eenvoudig in te stellen. Dim jouw 24V ledstrips en creëer de juiste sfeer. Dimbaar van 1% tot 100%, flikkervrij en een hoog rendement tot 92,5%. Deze waterdichte voedingsadapter ondersteunt 3 manieren van dimmen: 0/1 – 10V actief signaal, regelmatige weerstand en via het PWM signaal.

Breed toepasbaar en ultradun design

Deze 24V 320W transformator is zeer breed toepasbaar. Gebruik deze krachtige stroomadapter bijvoorbeeld voor een enkelkleurige 24V ledstrip, 24V wall washer, 24V LED tube, of een 24V AR111 venture light. De sterke waterdichte voedingsadapter heeft een ultradun design, waardoor deze gemakkelijker toe te passen is op moeilijke plekken. Deze transformator kan ook gebruikt worden als normale LED driver.

Hoe deze waterdichte transformator aansluiten?

Deze transformator heeft geen stekker en standaard geen LED DC aansluiting. Het aansluiten van deze transformator is vrij eenvoudig:

  1. Sluit de AC/L aan op de bruine draad aan de AC input zijde.
  2. Sluit de AC/N aan op de blauwe draad aan de AC input zijde.
  3. Sluit de V+ aan op de rode draad aan de DC output zijde.
  4. Sluit de V- aan op de zwarte draad aan de DC output zijde.
  5. Niet helemaal zeker hoe het werkt? Neem contact met ons op voor meer uitleg en informatie.

Euchips 24V waterdichte voedingsadapter – hoge kwaliteit transformator

Deze waterdichte transformator voor led strips is niet alleen erg compact, makkelijk te bevestigen en bijzonder stil maar met Euchips haal je ook een A-merk in huis van uitmuntende kwaliteit.

Ben je dus op zoek naar een stabiele, stille, waterdichte én dimbare transformator voor 24V ledstrips? Een krachtige voedingsadapter van hoge kwaliteit en zowel binnen als buiten toepasbaar? Dan is deze Euchips voedingsadapter van maar liefst 320W iets voor jou. Met deze waterdichte transformator ben je jarenlang verzekerd van topkwaliteit. Ook bij het wegwerken achter een wand of plafond, hoef je je geen zorgen te maken over de levensduur van de voeding!

Bekijk hier alle specificaties van deze waterdichte 320W voedingsadapter voor 24V ledstrips.

Let op: De lengte dat deze transformator aan LED strip kan verlichten is afhankelijk van het verbruik van de desgewenste LED strip. Bekijk de tabel in de categorie LEDStrip Voedingsadapters voor meer uitleg over het aantal meter strip en het benodigde vermogen.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
AC Input 100VAC-240V AC 50-60 hz
DC Output Voltage 24V
DC Output Ampere 13.3A
Watt 320W
Efficiency 91% @ 230VAC
Gesloten Behuizing Ja
Afmetingen behuizing (LxBxH) 290 x 90 x 32 mm
Gewicht 1700 g
AC Draadlengte
DC Draadlengte
Bevat LEDStrip Connector Ja
Overspanningsbeveiliging Ja
Overhittingsbeveiliging Ja
Water- en Vochtdicht Ja
Gebruik voor buiten IP67
//