Euchips TRIAC LED dimmer voor 12-24V DC

Merk: Euchips
|
€34,95
Op voorraad (14)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-DIM105
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

Euchips Triac LED Dimmer voor 12-24V LED Strips en Lampen

Heeft u een dimmer welke op 230V AC dimt? Of misschien heeft u wel een dimmer welke voorheen gebruikt werd om een bestaande halogeen lamp te dimmen maar wilt u nu toch wel overstappen op een LED lamp. Met deze bijzonder handige driver van Euchips kan u uw huidige dimmer blijven gebruiken maar toch een LED lamp of LEDStrip dimmen. Door meerdere dimmers/drivers te gebruiken kan u vanuit 1 wandcontactdoos talloze LED verlichtingsbronnen dimmen.

Variabele input zorgt voor variabele output mogelijkheden

Het grote verschil tussen deze Triac dimmer en een dimbare Triac/ELV driver is dat met deze dimmer een variabele input kan worden toegepast en hierdoor kan ook de output per situatie gekozen worden en verandert worden. Zo heeft u maar 1 product nodig  voor zowel 12V als voor 24V en kan de aansloten lichtbron tot wel 15A en 180W (12V) of 360W (24V) aan vermogen vragen van de dimmer. Let op dat de stroombron dit wel moet ondersteunen, zorg dus altijd voor een stroomadapter welke voldoende vermogen kan leveren voor de aangesloten LED lichtbron.

Aansluitschema Triac dimmer 12-24V

Triac dimmer aansluitschema

Download de datasheet HIER.

Euchips staat voor kwaliteit

Euchips is niet 'your typical made in China'. De hoogwaardige materialen, strenge eisen en keurmerken waar dit artikel aan voldoet en de interne beveiligingen zorgen ervoor dat u dit artikel met een gerust hart weg kan werken achter een wand of elders waar u niet meer makkelijk bij kan. 

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
//