USB mini LED-lampje / leeslampje - helder wit - spiraalkabel

€4,95
Niet op voorraad
Artikelcode LED05077
EAN 8720088769843
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

USB LED-lampje / leeslampje 

Heb je moeite met het bekijken van je toetsenbord ’s avonds laat? Of wil je tijdens het werk heldere verlichting zodat je boeken of geschreven stukken kunt lezen? Dan is deze mini USB-lamp van Dolphix het product dat je nodig hebt. Je kunt dit kleine USB LED-lampje gemakkelijk inpluggen in een USB-poort van je laptop of ander apparaat met USB-poort. Hierdoor creëer je voldoende licht om jouw documenten of toetsenbord te kunnen lezen. De lichtkleur is helder wit en het verbruik 1W.

Haakse aansluiting

Het USB LED-lampje beschikt over een haakse aansluiting. Hierdoor kun je hem gemakkelijk overal op aansluiten. Sluit hem aan op de USB-poort van je laptop of computer, of op een powerbank. Ook mogelijk om via een thuislader / adapter aan te sluiten op het stopcontact. Bijvoorbeeld met het oplaadblokje van je smartphone.

Flexibele spiraalkabel

De USB-lamp die aan te sluiten is op een USB-A poort van een notebook of laptop, is voorzien van een flexibele spiraalkabel. Hierdoor kun je het leeslampje precies in de juiste hoek buigen. De lengte van de flexibele spiraalkabel is 28,5 centimeter.

Ook geschikt voor aansluiten op powerbank

Wil je ’s avonds graag een boek lezen, bijvoorbeeld in de tuin of op bed? Ook dan is dit LED-lampje erg handig. Je kunt het lampje aansluiten op een opgeladen powerbank, waarna je een lange tijd voorzien bent van licht. Leg de powerbank en het lampje in de juiste hoek en lees je favoriete boek of tijdschrift waar je maar wilt. Zo hoef je geen laptop. Notebook of PC USB-poort in de buurt te hebben. 

Productspecificaties:

✔ USB mini LED-lamp.
✔ Helder wit licht.
✔ Aan te sluiten op iedere USB-poort.
✔ Handig te bevestigen door haakse hoek.
✔ Verbruik: 1 Watt.
✔ Flexibele spiraalkabel.
✔ Lengte spiraalkabel: ~28,5 cm.
✔ Verpakt in blisterverpakking met back-card.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
//