Milight / MiBoxer Zigbee 3.0 RGB+CCT 7-Zone Afstandsbediening

€24,95
Op voorraad (28)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-FUT089Z
EAN 8720088764534
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

MiBoxer Zigbee 3.0 RGB+CCT 7-Zone Afstandsbediening

Dankzij de Zigbee 3.0 frequentie heeft deze afstandsbediening een extra groot en sterk bereik van maximaal 100 meter. Met 7 verschillende zones zijn alle plekken in je woning aan te sturen vanuit één ruimte.

7 zone systeem

De Zigbee afstandsbediening heeft de mogelijkheid om 7 verschillende groepen te creëren. Hierdoor is het mogelijk om met 1 afstandsbediening alle verlichting in het huis te bedienen. Het maximaal aantal aan te sturen lichtbronnen is 25. Dit kunnen Zigbee ledstrip controllers zijn maar ook lampen, spots of tuinverlichting.

Uitgebreide kleur instellingen

Met deze afstandsbediening heb je alles zelf in de hand. Met de RGB kleurenring stel je gemakkelijk de gewenste kleur in. Wil je een vaste kleur, dan is er een aparte knop voor de Rood, Groen en Blauw. Naast deze 3 RGB kleuren is er ook een W knop aanwezig om de witte kleur in te stellen. Heb je een RGBW ledstrip dan zal de verlichting op warm wit aan gaan. Heb je een RGB+CCT ledstrip dan is er met de CCT slider in te stellen welke kleur er moet branden. Uiteraard kan er met de onderste slider gedimd worden van 1 tot 100%.

Koppelen met Zigbee Gateway

Wordt er gebruik gemaakt van de Zigbee gateway ZB-BOX1 of ZB-BOX2 dan zal deze afstandsbediening ook zichtbaar zijn in de app. Via de app zijn dan ook de groepen in te stellen en producten aan de 7 zones te koppelen.

Download hier de gebruiksaanwijzing.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Signaal Zigbee 3.0
Bereik Afstandsbediening 100 Meter (open ruimte)
Afmetingen Afstandsbediening 153 x 47 x 19mm
Afmetingen Controller -
Inclusief wandhouder Ja
Batterij benodigd Ja, 2x AAA
Frequentie 802.15.4
//