GLEDOPTO Zigbee PRO Color and White 4 Watt E14 Kaars Lamp

Merk: GLEDOPTO
|
€24,95
Niet op voorraad
De hoeveelheid 'Zigbee PRO Color and White 4 Watt E14 Kaars Lamp' overschrijdt ons huidige voorraadniveau. Om deze reden kan het langer duren voordat uw bestelling is verwerkt.
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode GL-B-001P
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

GLEDOPTO Soposh Zigbee PRO RGB+CCT 4 Watt E14 Kaars Lamp Kleine Fitting

 

Volledige kleurbereik

Met deze 4 Watt Zigbee E14 kaars lamp heb je de mogelijkheid om alle kleuren van de regenboog in te kunnen stellen. Naast dit grote kleurenspectrum is deze lamp ook instelbaar op de wit kleuren tussen 2000K en 6500K. De extra warm witte kleur van 2000K is vergelijkbaar met kaarslicht en is zeer prettig als sfeerverlichting. Heb je net wat meer licht nodig aan tafel dan stel je eenvoudig de kleur bij naar bijvoorbeeld daglicht wit.

Compatibiliteit

Deze Zigbee 3.0 lamp van 4 Watt is te koppelen met onder andere Philips Hue*, SmartThings, Apple HomeKit en Google Assistant. Ook is het mogelijk om deze te bedienen met Ikea Trådfri, Osram Lightify en Amazon Echo Plus. Via uw huidige smarthome app koppelt u deze eenvoudig aan uw bestaande lampen. * Niet alle functies in de app van Philips worden ondersteund.

Afstandsbediening en Wandpaneel (RF)

Naast dat deze full color 4 Watt kaarslamp aan te sturen zijn via het Zigbee protocol, zijn deze ook te bedienen met een fysieke afstandsbediening of wandpaneel. Deze bedieningen communiceren via een RF signaal met alle GLEDOPTO ledstrip controllers, lampen, spots, downlights, bouwlampen en tuinverlichting. Het wandpaneel heeft de mogelijkheid om 4 aparte groepen in te stellen. Met de afstandsbediening kunnen er 6 groepen apart van elkaar geschakeld worden.

Zigbee 3.0 (ZigbeeLightLink)

Dankzij het Zigbee 3.0 netwerk is het bereik vergroot van 20 meter naar 31 meter vergeleken met het oude Zigbee protocol. Daarbij heeft het Zigbee 3.0 netwerk een Mesh functionaliteit. Dit zorgt ervoor dat lampen onderling synchroniseren en samen een groter en sterker netwerk opbouwen.

GLEDOPTO PRO vs. PLUS 

Al onze GLEDOPTO Zigbee 3.0 lampen en spots zijn van de PRO serie. De PRO series brengen een groot aantal voordelen met zich mee. Zo starten ze sneller op bij het inschakelen, hebben een groter bereik en zijn de kleuren verfijnder in te stellen. De complete vergelijking van deze specificaties staat als laatste afbeelding weergegeven.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Merk GLEDOPTO
Artikelcode Fabrikant GL-B-001P
Fitting E14 (Kleine Fitting)
Wattage 4 Watt
Input Voltage AC 110 ~ 240 Volt
Kleuren 2000 ~ 6500K + RGB
Connectie Zigbee Light Link + RF
Compatible met Philips Hue, SmartThings, Ikea Trådfri, Osram Lightify, Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Branduren 50.000
Licht Kleur Color and White
Lumen per LED Instelbaar 1 ~ 100%
LED Type
Afstandsbediening Optioneel
Lumen 250 ~ 300
Verlichtingshoek 120°
CRI >80
Werk temperatuur -20° ~ 60°
Materiaal Behuizing Aluminium + Plastic
Afmetingen 37,5 x 110mm
Geschikt voor inbouw armatuur
Aanbevolen combinaties
//