TOPMET XL 27mm Aluminium hoek profiel 2 meter 60/30 graden Corner27

Merk: TOPMET
|
€19,95
Niet op voorraad
De hoeveelheid 'XL 27mm Aluminium hoek profiel 2 meter 60/30 graden Corner27' overschrijdt ons huidige voorraadniveau. Om deze reden kan het langer duren voordat uw bestelling is verwerkt.
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED09062
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

XL 27mm Aluminium hoek profiel 2 meter 60/30 graden

Dit LEDStrip profiel van 2 meter is het meest veelzijdige profiel wat we in ons assortiment hebben. Door het unieke design van dit aluminium profiel kan zowel een 30 graden schijnhoek als een 60 graden schijnhoek worden gecreëerd. 
Door de lengte van maar liefst 200cm kan dit profiel op veel plekken gebruikt worden, bijvoorbeeld in de woonkamer in een verlaagd plafond of in een koof.
Het profiel is beschikbaar in aluminium zilverkleurig, in het geanodiseerd zwart of in het gelakt wit. Let op: Wit is standaard bij ons RAL9003. De profielen zijn ook bestelbaar in RAL9010. Om de profielen in RAL9010 te laten lakken is er een minimale bestelhoeveelheid van 50 stuks. Heeft u interesse, laat dit ons dan weten.

Dit profiel is geschikt voor 1-3 ledstrips. Ook voor alle Philips Hue strips!

LEDStrip woonkamer verlichting

Door de brede schuine zijde van dit profiel (maar liefst 26.6mm zichtbare cover!) is dit profiel uitermate geschikt voor hoofd- of accentverlichting in een woonkamer. Vraagt u zich af of een LEDStrip wel voldoende licht geeft voor hoofdverlichting in de woonkamer? Met dit profiel heeft u ruimte voor tot wel drie ledstrips. Er zal is dus altijd wel een situatie te creëren waarin er voldoende licht wordt gecreëerd om als hoofdverlichting te dienen.
Door de mogelijkheid om het licht in een 60 of 30 graden hoek te laten schijnen, kan u de situatie zelf zo aanpassen dat de lichtopbrengst helemaal naar uw wens is. 

LEDStrip Aluminium hoek profiel Specificaties

Nu we weten dat het profiel voor diverse doeleinden geschikt is, wordt het tijd om te kijken naar de specificaties.
De binnenbreedte van dit profiel is 26.6mm, dat maakt het profiel geschikt voor 3x ledstrips met één kleur of 2x RGB ledstrips, en voor alle RGBW ledstrips en de dream color ledstrips. 

De technische tekening van het aluminium hoek profiel:
LEDstrip profiel tekening1 LEDstrip profiel tekening2
Op bovenstaande tekening is goed te zien dat de schijnrichting naar eigen wens kan worden ingesteld door de manier van plaatsen van het profiel.

De lange zijde heeft een afmeting van 34mm en de korte zijde is 26.8mm. Er is voldoende ruimte in het profiel voor 2-3 x een IP65 strip, de siliconen coating past eenvoudig onder de cover. De binnenmaat van het profiel is 26.6mm.

 
 
LEDStrip profiel bevestigen

In bovenstaande afbeelding is te zien hoe het bevestigingsklipje wordt vast geschroefd en het profiel in het klipje kan worden geklikt.
Let op: het profiel kan alleen aan de lange zijde (34mm) in het klipje worden geklikt, de korte zijde kan alleen met dubbelzijdig tape of kit worden bevestigd.  
 
 

LED profiel met cover

Welke cover heb ik nodig? Deze vraag krijgen wij vaak. Met onderstaande afbeelding proberen wij duidelijk te maken welke keuzes u heeft en wat het effect is op het licht van de ledstrip.
Linksboven ziet u de transparante cover.
Rechtsboven ziet u de milky cover.
Linksonder ziet u de milky click-cover. (deze is niet geschikt voor dit type profiel).
Rechtsonder ziet u de frosted cover.

led profiel covers
De covers welke geen click-covers zijn, zijn schuif-covers, deze kunnen alleen vanaf de zijkant in het profiel worden geschoven.

Accessoires voor dit profiel:

Aan de rechterzijde zit u een aantal Aanbevolen Combinaties staan. Dit zijn voornamelijk de beschikbare covers voor het geselecteerde profiel. Soms komt het voor dat u extra eind dopjes of extra bevestigingsklemmen nodig heeft. Bij sommige profielen zijn er meer accessoires beschikbaar zoals 90 graden hoek connectoren of speciale klemmen om 2 profielen aan elkaar te verbinden. Bekijk hieronder de pagina met al deze gerelateerde artikelen:
 


Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Materiaal Aluminium geanodiseerd
Hoogte 26.8mm
Breedte 34mm
Binnenmaat 26.6mm
Lengte 2 Meter
Afdekkap Optioneel
Inclusief Accessoires Optioneel
//