Milight / MiBoxer 2.4Ghz Draadloos Wandpaneel Voor Zone Controllers, Lampen en TRIAC Controllers

€19,95
Op voorraad (6)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Artikelcode LED-K1
EAN 8720088764558
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

MiBoxer 2.4Ghz Draadloos Wandpaneel Voor DualWhite Lampen en TRIAC Controllers

Draadloos wandpaneel met draaiknop leverbaar in het wit en in het zwart. De ronde draaiknop heeft meerdere functies. Met 1x drukken schakelt de verlichting in of uit. Door aan de knop te draaien is de intensiteit van de verlichting zeer nauwkeurig in te stellen. Als de draaiknop 3 seconden wordt ingedrukt verandert deze naar de DualWhite modus. Nu is de gewenste wit kleur in te stellen. Na het loslaten van de knop zal hij weer terug gaan naar de dimmodus. Wil je de verlichting 's nachts heel zacht hebben branden, dan houd je de knop 3 seconden ingedrukt als de verlichting uit is.


Eenvoudige installatie

Het wandpaneel is gemakkelijk te bevestigen aan de wand. Het achter plaatje wordt met een sterke dubbelzijdige tape bevestigd aan de wand. Deze dubbelzijdige tape is al voor gemonteerd aan de bevestigingsplaat. De wandbevestiging heeft een sterke magneet evenals het wandpaneel zelf. Hierdoor is het vervangen van de batterij of het koppelen van een nieuw artikel zeer eenvoudig.

 

Geschikte ledstrip controllers en lampen

Deze stijlvolle draadloze wandbediening is geschikt voor alle enkel kleurige controllers van Milight / MiBoxer. Daarnaast is dit paneel ook geschikt om te witkleur in te stellen, hierdoor zijn ook de DualWhite (CCT) controllers van Milight / MiBoxer te gebruiken. De E27 en GU10 DualWhite lampen FUT017 en FUT107 zijn daarbij ook te bedienen met dit paneel. Maak je gebruik van de universele ledstrip controller LS2 dan is deze koppeling ook mogelijk.

 

Dimmen op 230 Volt

Nieuw in ons assortiment is de TRIAC 230 Volt AC dimmer. Dit is een kleine inbouwdimmer welke LED lampen, LEDstrips en halogeen lampen kan dimmen op 230v. Deze dimmer werkt bedraad maar kan aan draadloos aangestuurd worden met dit wandpaneel.

Het koppelen van een controller aan het wandpaneel

Het koppelen van een ledstrip zone controller of lamp is zeer eenvoudig. Aan de achterzijde van het paneel bevind zich een ''Set'' button. Schakel het stroom in van de lamp of sluit de transformator aan op de controller. Druk nu binnen 3 seconden, 3 keer op de ''Set'' button. De verlichting zal 3x knipperen ter bevestiging dat het koppelen geslaagd is.

 

Technische specificaties:

Artikelcode fabrikant: K1 / K1-B
Inclusief Batterij: Ja, CR2025 of CR2032 meegeleverd
Frequentie: 2.4 GHz
Bereik: Ca 30m
Afmetingen: 86 x 86 x 27mm

Compatible met:

Ledstrip Zone Controllers
- FUT035 / FUT035S / FUT035W
- FUT036 / FUT036S / FUT036W
- LS2 / WL5

Lampen
- FUT017
- FUT019
- FUT107
- FUT109

Overige Controllers:
- WiFi Box WL1
- Triac 230v dimmer TRI-C1

Download HIER de gebruiksaanwijzing.

 

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
//