Milight / MiBoxer 9 Watt RGB + Warm Wit en Koud Wit E27 CCT Dual White Lamp

€14,95
Op voorraad (45)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-FUT012
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

Milight 9 Watt RGB + CCT E27 Lamp Warm Wit + Koud Wit

Deze zuinige LED-lamp van Mi-Light met een verbruik van maar 9 watt kan bestuurd worden met de bijbehorende RGB + CCT afstandsbediening. Hierdoor kunt u overal in huis prachtige kleuren creëren. Verlicht naar wens bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer en/of keuken. Uiteraard is de RGB + CCT LED-lamp ook geschikt voor het gebruik in restaurants, bars en andere ruimtes. Door het gebruik van deze LED-lamp, kunt u tot wel 80% energie besparen. De lamp beschikt over een E27 fitting en een levensduur van maar liefst 50000 uur!

Verandering van het kleurbereik

U kunt door middel van deze RGB+CCT afstandsbediening 16 miljoen kleuren creëren en transformeren. De kleur, kleurtemperatuur, verzadiging en helderheid ligt vanaf nu in uw handen. Met de kleurencirkel kunt u de gewenste kleur kiezen en met de “saturation control” de verzadiging van de kleur. Wilt u de helderheid van de RGB + CCT LED-lamp aanpassen? Dan kunt u het licht dimmen met de “Brightness Dimming” toets. Door op “M” (Mode) te klikken, kunt u verschillende kleurprogramma’s kiezen. Met “S” kunt u de snelheid van het kleurprogramma instellen.

Hoe te installeren?

De LED-lamp is zeer gemakkelijk te installeren en te besturen via de Mi-Light RGB + CCT afstandsbediening. Allereerst plaatst u de lamp in de juiste fitting. Om de lamp te koppelen met de afstandsbediening via 2.4GHz RF, dient u er eerst voor de zorgen dat de lamp uit staat. U zet vervolgens de lamp aan en klikt binnen 3 seconden 3 keer op de gewenste zone-knop. Het koppelen is klaar als het licht drie keer groen knippert. Wilt u de LED-lamp van Mi-Light ontkoppelen? Schakel dan het licht uit en weer aan en druk binnen 3 seconden 5 keer snel op de juiste zone. Bij slagen zal de lamp rood gaan knipperen.

Productspecificaties:

✔ Productnaam: 9W RGB + CCT LED-lamp.
✔ Modelnummer: FUT012
✔ Verbruik: 9 watt
✔ Voltage: AC 100-240V 50/60Hz
✔ Kelvin: 2700 - 6500K
✔ Lichtstroom: 850 Lumen
✔ Lichtopbrengst: 95 Lumen per Watt
✔ CRI:> 80.
✔ Fitting: E27
✔ Stralingshoek: 220 °
✔ PF:> 0,5
✔ Materiaal: aluminium + PC
✔ Controle Afstand: 30 meter
✔ Afmetingen: Φ74mm x 137 mm
✔ Toepassingsgebieden: huizen, restaurants, bars etc

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
//