LED lamp E27

Zoekt u een E27 LED Lamp of Spot? Led lampen met een E27 fitting zijn de meest gebruikte LED lampen op de markt. Door de dikke schroeffitting van 27 millimeter wordt de overstap op LED verlichting erg eenvoudig.

E27 LED lampen en spots

Deze LED lampen en spots met een E27 fitting zijn razend populair door de grote fitting. Door de schroeffitting van 24 millimeter kan er gemakkelijk overgestapt worden op energiezuinige LED verlichting. Wanneer u bij de overstap op LED hetzelfde lichteffect wilt behouden, is het van belang om u te verdiepen in de juiste kleurcode en lichtopbrengst.

Een E27 LED lamp is tot wel 90% zuiniger dan een conventionele gloeilamp. Overstappen op deze LED verlichting gaat u dan ook zeker een flinke besparing op maandelijkse energiekosten opleveren. Daarnaast is het ook nog eens een duurzame keuze. LED lampen hebben namelijk een lange levensduur, tot wel 50x langer dan conventionele lampen, en zoals gezegd zijn ze ontzettend energiezuinig.

Wilt u de lichtintensiteit in de ruimte kunnen dimmen? Dan zijn onze E27 dimbare LED lampen de beste keuze!

E27 LED is perfect voor in huis

De E27 LED lamp is de laatste jaren ongekend populair geworden en is niet meer weg te denken uit het hedendaagse woonbeeld. Vaak wordt er in vloerlampen, wandlampen, booglampen of hanglampen gekozen voor een E27 LED lamp als lichtbron. Deze lampen zorgen voor veel licht, maar met de juiste sfeer voor in elke woonruimte. Een LED lamp met E27 fitting staat garant voor sfeervolle verlichting dat nog wel fel genoeg is om functioneel te zijn. Ideaal voor in de slaapkamer, keuken, werkkamer of eetkamer. Eigenlijk in elke woonruim is de keuze voor E27 een de juiste keuze. De dimbare lampen in ons assortiment zorgen ervoor dat u zelf kunt bepalen hoeveel licht u toelaat in huis.

Advies nodig bij aanschaf van E27 LED?

De juiste E27 LED lampen vinden kan best nog wel lastig zijn. Bij ons heeft u ruime keuze uit allemaal lampen van topkwaliteit. Heeft u vragen? Of wilt u graag advies van een expert? Neem gerust contact op met onze klantenservice!

//