Milight / MiBoxer Bedrade Zigbee 3.0 Gateway met RJ45 Netwerkaansluiting

€37,95 €44,95
Niet op voorraad
De hoeveelheid 'Bedrade Zigbee 3.0 Gateway met RJ45 Netwerkaansluiting' overschrijdt ons huidige voorraadniveau. Om deze reden kan het langer duren voordat uw bestelling is verwerkt.
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-ZB-BOX2
EAN 8720088766040
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

MiBoxer Bedrade Zigbee 3.0 Gateway met RJ45 Netwerkaansluiting

Deze bedrade Zigbee 3.0 gateway is nodig om de Zigbee zone controllers van MiBoxer aan te kunnen sturen. De Zigbee bridge maakt gebruik van een bedrade netwerkaansluiting welke op de router wordt aangesloten. Hierdoor zal er altijd een stabiele verbinding zijn.

De bedrade MiBoxer Zigbee 3.0 gateway heeft een maximum van 128 ledstrip controllers of lampen die geschakeld kunnen worden. Het maximale bereik tussen de Zigbee bridge en een Zigbee led strip controller is 100 Meter. Dit is haalbaar in de meest gunstige omstandigheden. Binnenshuis zal dit uiteraard veel korter zijn. Het bereik van uw smartphone of tablet tot aan de Zigbee hub is zo ver als het WiFi 2.4 GHz netwerk bereik. Kom je buiten het WiFi signaal dan zal deze ook te bereiken zijn op 4G / 5G.

MiBoxer Smart App

De Zigbee gateway maakt gebruik van de nieuwste MiBoxer Smart App waarmee de verlichting in huis geautomatiseerd aangestuurd kunnen worden. Deze nieuwe app van MiBoxer bevat tal van nieuwe functies waarmee de verlichting in huis slim te regelen is. Dit kan zowel geautomatiseerd als handmatig bediend worden.

Timers en Bioritme

Via de app is er in te stellen hoe laat de verlichting 's avonds uit moet gaan en wanneer deze 's ochtends weer moet gaan branden. De verlichting zal langzaam in- en uitschakelen tot het ingestelde dimniveau op de ingestelde tijd.

Naast deze vast ingestelde tijden is er ook te schakelen naarmate de dag vordert of volgens het laatste weerbericht. Is het overdag bewolkt dan zal de verlichting volop branden. Is het een zonnige dag dan zal de verlichting niet branden of misschien zachtjes. Dit verloopt volledig automatisch op basis van het weerbericht op uw locatie.


Compatible met Miboxer:

- FUT035Z
- FUT036Z
- FUT037Z
- FUT038Z
- FUT039Z
- FUT105Z

De MiBoxer ZB-Box2 wordt geleverd inclusief RJ45 netwerkkabel, MicroUSB kabel en de gebruiksaanwijzing. De MicroUSB voedingskabel kan aangesloten worden op de USB aansluiting van de router. Heeft de router geen USB aansluiting of komt deze niet bij de router in de buurt dan kan aan de rechterzijde een MicroUSB AC adapter mee besteld worden. Ook volstaat een eigen adapter zolang de output 5v met minimaal 1 ampère is.

Wil je vast de gebruiksaanwijzing doornemen, download deze dan HIER

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Aanbevolen combinaties
//