LED Neon slang RGB met dynamische effecten - 5 meter - 24V

€39,95
Op voorraad (18)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Artikelcode LED-NEON-RGBS-5M
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

LED Neon slang RGB - Digi Dream effecten - Pixel aanstuurbaar met dynamische effecten

Deze Neon LED Slang van 5 meter kan zijwaarts in allerlei hoeken en bochten worden geplaatst op talloze oppervlaktes en tevens in meubels of andere plekken in en om het huis. Ook kan de slang gebruikt worden als decoratie of los staande verlichting bijvoorbeeld op een bord of een andere vlakke ondergrond om een geweldig licht effect te creëren. 

Functionele verlichting én decoratie/feest verlichting

Deze Neon LED slang is een top-shine strip, wat betekent dat het licht naar boven schijnt wanneer de slang plat op de grond ligt. Dit betekent ook dat als de slang zijwaarts wordt bevestigd, bijvoorbeeld op een muur of rond een object, dat het licht opzij schijnt. Dit geeft de neon LED slang veel mogelijkheden in gebruik. Bekijk het onderstaande filmpje voor inspiratie!

LED Neon slang compleet

Geen ervaring of kennis van Neon LED strips of slangen? Geen probleem! Met de aanbevolen combinaties aan de zijkant van het artikel kun je eenvoudig een complete set samenstellen. Omdat de Neon slang voorzien is van groepjes van leds kunnen deze aangestuurd worden als pixels. Er is dus wel een controller nodig voor deze aansturing. Onze suggestie hiervoor is de GL-C-103P controller van GLEDOPTO. Bekijk het product hier.

 

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
//