Neon Logo met LED Pompoen - Halloween Pompoen logo oranje met paars

€249,95
Op voorraad (1)
Binnen 7 tot 10 dagen in huis!
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-LOGO-POMPOEN-IP20
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

Neon logo met LED Pompoen – Halloween pompoen logo

Op zoek naar een leuke Halloween decoratie? Deze enge pompoen met heksenhoed geeft jouw huis of tuin dat echte Halloween feeling. Door de manier waarop de hoed op de pompoen is afgebeeld krijgt het logo een echte 3D look. Toch kun je dit logo eenvoudig aan de muur hangen en hebben we een optie voor binnen en voor buitengebruik. Het logo is bevestigd op een transparant acryl bord wat erg licht is, het is dus erg eenvoudig om het te verplaatsen en op te hangen. Het logo wordt op maat gemaakt dat betekend dat op het moment dat je de bestelling plaatst, wij direct aan de slag gaan om het logo te laten vervaardigen. Wil je een ander model, vorm, formaat of misschien een RGB (multikleur) uitvoering van dit logo bestellen? Bekijk hier de custom neon sign pagina of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Afmetingen: 50cm hoog 58cm breed

Neon logo van energiezuinig LED

Traditionele neon borden en neon logo’s verbruiken veel energie en gaan niet erg lang mee. Onze neon logo’s worden gemaakt met LED neon wat veel energiezuiniger is en een veel langere levensduur heeft en om deze reden veel duurzamer is. Zelfs bij dagelijks gebruik gaat het logo jarenlang mee en is in veel gevallen de stroom adapter het eerste onderdeel dat vervangen dient te worden, iets wat een eenvoudige handeling is.

Neon logo van LED bestellen

Wanneer je een neon logo bij ons besteld zoals deze scary Halloween pompoen gaat de order direct in productie, na maximaal 7 tot 10 dagen (inclusief weekenddagen) leveren wij het logo bij jou thuis af. Het logo wordt plug&play geleverd dat wil zeggen dat je het alleen hoeft op te hangen, stekker in het stopcontact en klaar! Geen ingewikkelde installatie of bouwpakketten.
Het ophangen van het logo is ook eenvoudig, bij elk logo leveren wij voldoende bevestigingsschroeven en het logo heeft altijd het juiste aantal boorgaten om het correct op te kunnen hangen. We zorgen er altijd voor dat het logo een snoer van 2 meter tot aan de stroom adapter heeft, zodat dit snoer eventueel weggewerkt kan worden.

Neon logo dimmen

Het neon logo is dimbaar, omdat het op DC 12 volt gelijkspanning werkt kan het met al onze dimmers voor enkele kleur LED worden gebruikt. Het kan met een draaidimmer of met een afstandsbediening. Voor het gemak hebben wij de beste opties aan de zijkant in dit artikel weergegeven zodat ze makkelijk te bestellen zijn voor u. Dit specifieke logo heeft twee verschillende kleuren die samen of apart van elkaar kunnen worden gedimd. Als je de kleuren apart wilt bedienen is het noodzakelijk om twee aparte zones te creëren. Voor meer informatie hierover kan je contact met ons opnemen.

Neon logo voor buiten

Standaard wordt dit logo geleverd in een IP44 uitvoering, dit wil zeggen dat het stofdicht is maar niet goed bestand is tegen water. Een enkele druppel water zal geen problemen opleveren, er is geen mogelijkheid voor kortsluiting bij een beetje water maar voor buitengebruik is dit logo standaard niet geschikt. We kunnen dit logo wel leveren in IP65 uitvoering waardoor het ook buiten gebruikt kan worden en veel beter bestand is tegen water. Kies het ‘Neon logo voor buiten’ in het pull down menu bovenaan de pagina als u het logo buiten wilt gebruiken.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
//