GLEDOPTO Zigbee 3.0 PRO RGB+CCT LEDstrip Set 2 Meter Inclusief controller en Stroomadapter

Merk: GLEDOPTO
|
€44,95
Op voorraad (8)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode GL-C-004P
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

GLEDOTOP Zigbee 3.0 PRO RGB+CCT LEDstrip Set 2 Meter Inclusief controller en Stroomadapter

Deze ledstrip set heeft alles wat je nodig hebt om direct een leuke sfeer in huis te creëren. De set bevat een 2 meter multikleur ledstrip met 90 led per meter, stroomadapter en een vaste bediening in het stroomdraad.

Volledig kleur instelbaar

Deze RGB+CCT ledstrip maakt het mogelijk om iedere gewenste kleur in te stellen. Met de Rood Groen Blauw kleuren zijn er maar liefst 16 miljoen kleuren te maken. Naast deze kleuren kan de ledstrip van 2 meter ook ingesteld worden op warm wit (2700K) als gezellige sfeerverlichting. Heb je net wat meer (werk)licht nodig dan zet je de ledstrip op koud wit (6500K). Ook deze wittinten zijn te mengen waardoor iedere witkleur mogelijk is.

Complete ledstrip set

Deze Zigbee 3.0 ledstrip set wordt compleet geleverd, je hebt niets extra's nodig om te kunnen genieten van de vele mogelijkheden van deze RGBWW ledstrip. Hierbij is het wel nodig om de set te koppelen aan een app zoals bijvoorbeeld Philips Hue. Het is ook mogelijk om een RF afstandsbediening te koppelen. Zodra de afstandsbediening is gekoppeld kan er met de toetsen op de controller de intensiteit of de wit kleuren worden ingesteld.

De set bevat een 12 volt transformator welke geschikt is voor deze lengte ledstrip. De ledstrip heeft een lengte van 2 meter met aan de onderzijde een sterke dubbelzijdige tape. De ledstrip bevat maar liefst 90 led per meter, wat voldoende is voor een gezellige sfeer in huis. Is 2 meter net te lang, dan is deze gemakkelijk in te korten op elke 10 centimeter. Tussen de transformator en de ledstrip wordt de bediening geplaatst.

Geïntegreerde LEDStrip bediening

De multikleur instelbare ledstrip set bevat een handige controller om de ledstrip te bedienen. De controller heeft een zeer klein formaat met slechts 3 knoppen. De controller bevat een aan/uit knop en 2 knoppen om te dimmen of de wit kleur te wijzigen. Door de DIM+ knop in te drukken zal de verlichting feller gaan branden, door de DIM- knop zal de verlichting zwakker gaan branden. Door de CCT+ knop ingedrukt te houden wordt de kleur warmer en door de CCT- knop ingedrukt te houden zal de kleur kouder worden.

Let op, de set moet eerst gekoppeld zijn aan een app voordat de functies van de controller in werking worden gesteld.

Compatibiliteit

Deze Zigbee 3.0 ledstrip set is te koppelen met onder andere Philips Hue*, SmartThings, Apple HomeKit* en Google Assistant. Ook is het mogelijk om deze te bedienen met Ikea Trådfri, Osram Lightify en Amazon Echo. Via uw huidige smarthome app koppelt u deze eenvoudig aan uw bestaande lampen. * Voor het gebruik met Apple HomeKit is er een Zigbee gateway nodig. * Niet alle functies in de app van Philips worden ondersteund. Enkel originele Philips producten genieten van 100% compatibiliteit.

Afstandsbediening en Wandpaneel (RF)

Naast dat deze ledstripset aan te sturen is via het Zigbee protocol en de controller, is deze ook te bedienen met een fysieke afstandsbediening of wandpaneel. Deze bedieningen communiceren via een RF signaal met alle GLEDOPTO ledstrip controllers, lampen, spots, downlights, bouwlampen en tuinverlichting. Het wandpaneel heeft de mogelijkheid om 4 aparte groepen in te stellen. Met de afstandsbediening kunnen er 6 groepen apart van elkaar geschakeld worden.

Zigbee 3.0 (ZigbeeLightLink)

Dankzij het Zigbee 3.0 netwerk is het bereik vergroot van 20 meter naar 31 meter vergeleken met het oude Zigbee protocol. Daarbij heeft het Zigbee 3.0 netwerk een Mesh functionaliteit. Dit zorgt ervoor dat lampen onderling synchroniseren en samen een groter en sterker netwerk opbouwen.

Klik HIER voor de gebruiksaanwijzing.

* Niet alle functies in de app van Philips worden ondersteund. Enkel originele Philips producten genieten van 100% compatibiliteit.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Merk GLEDOPTO
Artikelcode Fabrikant GL-C-004P
Werkt met* Philips Hue, SmartThings, Ikea Trådfri, Osram Lightify, Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Protocol Zigbee 3.0
Input Voltage DC 12 Volt
Output (W) 18 Watt /m
Output (A) 3 A Max
Geschikt voor LED Strip RGB + Warm wit + Koud Wit
Aantal kanalen 6
Frequentie 2.4 Ghz Zigbee Light Link 3.0
Bereik 30 Meter
Afstandsbediening Optioneel
IP Waarde IP20
Chipset -
Afmetingen LEDstrip: 2 meter / Controller 90 x 40 x 13mm
* Mogelijk worden niet alle functies ondersteund
//