GLEDOPTO Zigbee PRO Color and White 5 Watt GU10 Spot 30° lens

Merk: GLEDOPTO
|
€24,95
Op voorraad (13)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Artikelcode GL-S-006P-30D
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

GLEDOPTO Soposh Zigbee PRO RGB+CCT 5 Watt GU10 Spot 30° lens

 

Volledige kleurbereik

Met deze 5 Watt Zigbee GU10 spot heb je de mogelijkheid om alle kleuren van de regenboog in te kunnen stellen. Naast dit grote kleurenspectrum is deze lamp ook instelbaar op de wit kleuren tussen 2000K en 6500K. De extra warm witte kleur van 2000K is vergelijkbaar met kaarslicht en is zeer prettig als sfeerverlichting. Heb je net wat meer licht nodig aan tafel dan stel je eenvoudig de kleur bij naar bijvoorbeeld daglicht wit.

Smalle lichtstraal

Deze GU10 spot heeft een 30 graden lens waardoor de kracht van het licht op het oppervlakte waar deze schijnt vrij sterk is. De straal is niet erg breed maar wel krachtig, dit is in specifieke situaties zoals het uitlichten van objecten erg wenselijk is.

Compatibiliteit

Deze Zigbee 3.0 spot van 5 Watt is te koppelen met onder andere Philips Hue*, SmartThings, Apple HomeKit en Google Assistant. Ook is het mogelijk om deze te bedienen met Ikea Trådfri, Osram Lightify en Amazon Echo Plus. Via uw huidige smarthome app koppelt u deze eenvoudig aan uw bestaande lampen.

Afstandsbediening en Wandpaneel (RF)

Naast dat deze full color 5 Watt spots aan te sturen zijn via het Zigbee protocol, zijn deze ook te bedienen met een fysieke afstandsbediening of wandpaneel. Deze bedieningen communiceren via een RF signaal met alle GLEDOPTO ledstrip controllers, lampen, spots, downlights, bouwlampen en tuinverlichting. Het wandpaneel heeft de mogelijkheid om 4 aparte groepen in te stellen. Met de afstandsbediening kunnen er 6 groepen apart van elkaar geschakeld worden.

Zigbee 3.0 (ZigbeeLightLink)

Dankzij het Zigbee 3.0 netwerk is het bereik vergroot van 20 meter naar 31 meter vergeleken met het oude Zigbee protocol. Daarbij heeft het Zigbee 3.0 netwerk een Mesh functionaliteit. Dit zorgt ervoor dat lampen onderling synchroniseren en samen een groter en sterker netwerk opbouwen.

GLEDOPTO PRO vs. PLUS 

Al onze GLEDOPTO Zigbee 3.0 lampen en spots zijn van de PRO serie. De PRO series brengen een groot aantal voordelen met zich mee. Zo starten ze sneller op bij het inschakelen, hebben een groter bereik en zijn de kleuren verfijnder in te stellen. De complete vergelijking van deze specificaties staat als laatste afbeelding weergegeven.

* Niet alle functies in de app van Philips worden ondersteund. Enkel originele Philips producten genieten van 100% compatibiliteit.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Merk GLEDOPTO
Artikelcode Fabrikant GL-S-007P
Fitting GU10
Wattage 4 Watt
Input Voltage AC 110 ~ 240 Volt
Kleuren 2000 ~ 6500K + RGB
Connectie Zigbee Light Link + RF
Compatible met Philips Hue, SmartThings, Ikea Trådfri, Osram Lightify, Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Branduren 50.000
Licht Kleur Color and White
Lumen per LED Instelbaar 1 ~ 100%
LED Type
Afstandsbediening Optioneel
Lumen 250 ~ 300
Verlichtingshoek 120°
CRI >80
Werk temperatuur -20° ~ 60°
Materiaal Behuizing Aluminium
Afmetingen 49,5 x 58mm
Geschikt voor inbouw armatuur Ja
//