COB LED Strip Warm Wit - 3000K - 5 meter - 24 Volt - IP54

€49,95
Op voorraad (24)
Artikelcode LED-COB2016MC-3000-5
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

COB LED Strip Warm Wit - 3000K - 5 meter - 24 Volt - IP54

Verlicht jouw interieur of project met deze nieuwste lijn COB LED Strips in 3000K warm wit. Met een CRI van 90 heeft de strip een warme gloed die perfect past in de woonkamer, keuken of slaapkamer maar ook zeker past in een formelere setting zoals een kantoor of een vergaderruimte. De strip heeft maar liefst 528 COB chips per meter waardoor er een volledig onafgebroken lichtlijn ontstaat. 

COB LED strip zuinig in verbruik

Met 990 lumen per meter en maximaal 10 Watt verbruik wanneer de strip niet gedimd is, heeft deze strip een effectieve lichtopbrengst van 99 lumen per Watt. Dit is erg zuinig en omdat er door de structuur van de COB vrijwel al het licht effectief uitstraalt, is deze soort strip niet alleen esthetisch erg fraai maar is de led strip ook een energiebewuste keuze voor verlichting in en om het huis.

COB LED Strip waterdicht

Veel COB led strips zijn niet bestand tegen spatwater omdat de PCB (printplaat) vaak wordt gebruikt om direct de stroom op aan te sluiten. 
Op het eerste gezicht lijkt onze strip ook niet waterdicht te zijn:
COB PCB

Echter doordat er een IP54 Nano coating over de strip is aangebracht (transparant en geen invloed op het licht) Is onze COB strip wel spat waterdicht en beschermd tegen aanraking.
Toch kunnen de speciale COB connectoren, welke aan de zijkant van dit artikel te bestellen zijn, wel plug en play worden gebruikt in combinatie met onze COB strips. De connectoren zijn namelijk voorzien van kleine pinnetjes welke door de waterdichte laag in de printplaat van de strip bevestigd kunnen worden om zo de connectie naar de volgende strip of naar een stroom aansluiting te realiseren. 
Let wel op dat de connectie bij deze COB strip alleen op de koperen + en - soldeerpads kan worden bevestigd. 

LED Strip COB afmetingen

De strip is in totaal 8mm breed inclusief de PCB (printplaat). De hoogte is slechts 1.6mm op het dikste gedeelte. De strip kan per 45,45mm geknipt worden op de koperen soldeerpuntjes. Hier kunnen ook de connectoren of eventueel solderingen op worden aangebracht.
Voor het gemak hier ook de afbeelding met alle afmetingen en specificaties:
COB strip afmetingen

De strip kan maximaal onder een temperatuur van 80 graden celsius functioneren maar aangeraden wordt hieronder te blijven. Dit betreft operationele temperatuur dus inclusief de warmte van de strip zelf. De bewaartemperatuur is -20 tot +60 graden celsius.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
//