Ledstrips voor het aquarium

Ledstrips plaatsen in een aquarium? Dat doe je met de ledstrips van LEDStripXL.

Ledstrips voor het aquarium

Ben je op zoek naar aquarium ledverlichting? Dan ben je bij LEDStripXL aan het juiste adres! Het zo goed mogelijk verlichten van een aquarium is niet alleen erg leuk, maar ook nog functioneel. De aquarium led verlichting is namelijk van belang voor de groei van de planten. Ledverlichting levert een mooi en intens licht op. Geschikte aquarium ledstrips vind je bij LEDStripXL. Bekijk ons aanbod.

Aquarium ledstrips met IP68

Aangezien de ledstrips in een aquarium te maken krijgen met water, is het van belang om waterdichte ledstrips aan te schaffen. Daarom adviseren wij je om te kiezen voor een ledstrip met IP68 waarde. Deze ledstrips zijn geschikt voor een langdurig gebruik onder water en dus geschikt voor jouw aquarium. Misschien denk je dat IP68 niet nodig is omdat de strips boven het water komen te hangen? Vergis je niet! Er komt veel waterdamp van het aquarium af en als je geen IP68 strips gebruikt zal op relatief korte termijn een IP65 of lager strip toch defect gaan door de damp! Kies daarom altijd voor IP68 ledstrips, ook boven het water in je aquarium.

Het plaatsen van aquarium ledstrips

Verbind de ledstrips met de stroomaansluitingen die passen bij je type ledstrip. Let er op dat alle connecties goed afgekit worden met bijvoorbeeld aquarium kit of siliconenlijm. De ledstrips worden vervolgens gemonteerd door middel van de meegeleverde bevestigingsklemmen of kit ze vast in het deksel of in een aluminium profiel voor aquarium ledstrips. De ledstrips in een aquarium kun je gemakkelijk een andere kleur geven voor een speciaal resultaat. Hiermee licht je het aquarium op een speciale manier uit en trekt het aquarium de aandacht. Naast de standaard LED strip wit, hebben wij ook multikleur strips, RGB LED strip en LED strip RGBW. De ledstrips van LEDStripXL zijn energiezuinig en duurzaam, waardoor dit een goedkope oplossing is voor de juiste verlichting in je aquarium. De aquarium ledstrips gaan namelijk jaren mee.

Aquarium ledstrips

Ons assortiment maakt het mogelijk om de beste aquarium ledstrips aan te schaffen. Bestel een LED tijd controller (TC420) bij je aquarium ledstrips voor het eenvoudig instellen van de kleuren en lichtintensiteit van je aquarium verlichting. Bestel daarnaast ook de juiste lengte en kleur voor jouw aquarium. Wil je ledstrips op maat voor het aquarium? Laat het ons gerust weten en wij maken het voor je op maat. Zodra je de ledstrips hebt uitgekozen kun je een bestelling plaatsen, veilig betalen en wij gaan vervolgens direct met je bestelling aan de slag. Ons streven is dan ook om jouw bestelling binnen 24 uur bij jou af te leveren.

Vragen over verlichting in je aquarium

Eerst testen en bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Deventer! Hier laten we je graag zien wat het effect is van het plaatsen van ledstrips in je aquarium. De aquarium verlichting mag bij jou niet ontbreken. Wij zoeken samen met jou de beste ledstrips uit voor jouw aquarium. Voor verdere vragen kun je natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je graag verder zodat jouw aquarium binnenkort mooi verlicht is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »