LEDstrip Afstandsbedieningen

LED Strip afstandsbedieningen

Alle LED strips die wij verkopen zijn op afstand te bedienen door middel van een afstandsbediening. Met een afstandsbediening kunt u bijvoorbeeld de kleur instellen, de verlichting dimmen of een speciaal verlichtingsprogramma kiezen. Ook is het mogelijk om vanuit uw luie stoel de strip aan of uit te zetten.
Wilt u graag uw ledstrip op afstand bedienen? Maak dan een keuze uit de het type signaal en kies de juiste soort voor uw strip! De icoontjes op de afbeeldingen helpen u hierbij. Kijk voor gedetailleerde uitleg over deze icoontjes in de hoofdrubriek LEDstrip accessoires. Klik op lees meer voor alle tekst en uitleg.

 

Draadloze technologie

Onze LEDstrips kunnen bediend worden via Infra Rood (IR), Radio Frequentie 2.4G (RF), WiFi en via Bluetooth. Bij een infrarood afstandsbediening moet u richten op een ontvangertje. De afstand tot de ontvangen is beperkt tot 5 a 7 meter. RF gaat door muren heen en kan bediend worden op een afstand van 20 tot 25 meter. Het bedienen van de strip via WiFi of Bluetooth kan door middel van een App voor uw smartphone of tablet. Het voordeel van Wifi is dat u op uw eigen netwerk door het hele huis heen uw verlichting kan bedienen.

Milight als favoriete afstandsbediening systeem

Wanneer u voor RF kiest, raden wij het gebruik van een Milight systeem aan. De afstandsbedieningen en controllers van dit merk zijn van hoge kwaliteit en toch erg scherp geprijsd! Het bijkomende voordeel is dat alle losse onderdelen goed met elkaar gecombineerd kunnen worden en er meerdere afstandsbedieningen op 1 controller of meerdere controllers op 1 afstandsbediening gebruikt kunnen worden.
Wilt u dus bijvoorbeeld met 1 afstandsbediening meerdere ledstrips op verschillende plekken besturen? Dan kunt u twee of meer kastjes aansluiten op deze afstandsbediening en deze afzonderlijk van elkaar bedienen. Via uw smartphone of tablet kan dit ook door middel van een gratis meegeleverde app. 
Bekijk alle producten van milight HIER

LEDstrip Afstandsbedieningen
Lees meer
×

Type LEDStrip

Dresden elektronik ZigBee gecertificeerde LED controller voor RGB/RGBW

ZigBee gecertificeerde LED controller voor RGB/RGBW

Draadloze LED controller werkzaam op het ZigBee protocol. Deze controller is draadloos te gebruiken met een Philips Hue bridge. Geschikt voor RGB en RGBW strips

€54,95

Vergelijk
Informatie
Milight Amazon Alexa 5in1 Wifi LEDStrip Controller voor Android en iOS

Amazon Alexa 5in1 Wifi LEDStrip Controller voor Android en iOS

Deze LEDStrip zone controller is geschikt voor alle RGB, RGBW, RGB+CCT, Dual White en Enkel kleurige led strips. Compatible met Amazon Alexa Voice Control.

€29,95

Vergelijk
Informatie
Milight Amazon Alexa WiFi Adapter voor Android en iOS

Amazon Alexa WiFi Adapter voor Android en iOS

Deze WiFi adapter maakt het mogelijk om al uw LEDStrips en Lampen van Milight te bedienen via uw Smartphone of Tablet met Amazon Alexa Voice Control.

€26,95

Vergelijk
Informatie
Milight Touch RGB WiFi LED Controller Amazon Alexa, Android en iOS

Touch RGB WiFi LED Controller Amazon Alexa, Android en iOS

Deze nieuwe RGB Controller van Milight maakt een externe WiFi iBox overbodig. Naast dat de controller aan te sturen is via een App op uw smartphone is deze ook te bedienen met alle RGB(W) afstandsbedieningen van Milight.

€22,95

Vergelijk
Informatie
Milight 5in1 100 Watt LED Controller 24 volt RGB+CCT, RGBW, Single Color en DualWhite

5in1 100 Watt LED Controller 24 volt RGB+CCT, RGBW, Single Color en DualWhite

Met deze 5in1 zone controller heeft u geen externe voedingsadapter meer nodig. Sluit de driver direct aan op het lichtnet en sluit uw 24 volt ledstrip aan. Deze nieuwe controller is compatible met Amazon Alexa.

€49,95

Vergelijk
Informatie
Milight LEDStrip Losse Zone Controller RF

LEDStrip Losse Zone Controller RF

Met deze zone controller voegt u een extra groep toe aan uw draadloze RF systeem voor enkelkleurige led strips. Per controller kunt u twee strips aansluiten

€8,95

Vergelijk
Informatie

%

Milight LEDStrip 4-zone dimmer RF SET

LEDStrip 4-zone dimmer RF SET

Draadloze RF dimmer set met afstandsbediening met 4 zones. Dim uw enkelkleurige ledstrips draadloos via 2.4Ghz RF in 4 groepen.

€19,89 €16,95

Vergelijk
Informatie

%

Milight LEDStrip 4-zone dimmer RF+WiFi SET

LEDStrip 4-zone dimmer RF+WiFi SET

Complete Milight set met Controller, 2.4G RF afstandsbediening en WiFi module voor enkelkleurige ledstrips. Het totaalpakket voor draadloze bediening van strips

€48,95 €34,95

Vergelijk
Informatie
Milight Losse Afstandsbediening voor 4-zone control

Losse Afstandsbediening voor 4-zone control

Afstandsbediening voor Milight RF 4-zone control systeem voor led strips enkele kleur, ledstrips dual white (instelbaar wit-warm wit) en LED Lampen van Milight

€8,95

Vergelijk
Informatie

%

Milight LED RGB 4-Zone RF+WiFi SET

LED RGB 4-Zone RF+WiFi SET

Totaalpakket voor RGB ledstrip en RGB(W) LED lamp van Milight. Wifi controller, afstandsbediening en RF controller voor rgb led strips. Compleet plug & play!

€48,95 €34,95

Vergelijk
Informatie
Milight RGB LEDStrip 4-zone SET

RGB LEDStrip 4-zone SET

Draadloos uw RGB led strip bedienen met deze controller en afstandsbediening van Milight. Met deze set bent u in een keer voorzien. Kleur uw interieur met LED

€16,95

Vergelijk
Informatie
Milight RGB LEDStrip Losse Zone Controller

RGB LEDStrip Losse Zone Controller

Met deze controller creërt u een extra zone (groep) in uw Milight RF RGB led strip systeem. Te gebruiken met de RGB(W) afstandsbediening of met de WiFi module

€8,95

Vergelijk
Informatie
Milight Losse afstandsbediening voor 4-zone RGB(W)

Losse afstandsbediening voor 4-zone RGB(W)

full-touch afstandsbediening voor Rgb en rgbw led strips. Te gebruiken in een Milight 4-zone systeem Het 2.4G RF radiosignaal gaat door deuren en muren heen.

€8,95

Vergelijk
Informatie
Milight Mi-Light RGB Smart LED controller set FUT043A

Mi-Light RGB Smart LED controller set FUT043A

Mi-Light RGB Smart LED controller set. Bedien draadloos uw RGB ledstrips met de controller en afstandsbediening.

€19,95

Vergelijk
Informatie
Milight RGB LEDStrip Losse Zone controller

RGB LEDStrip Losse Zone controller

Sluit uw RGB LED Strips aan op deze nieuwste zone controller van Milight. Heeft u meerdere zone controllers dan zullen deze onderling synchroniseren en het 2.4GHz bereik vergroten.

€12,95

Vergelijk
Informatie

%

Milight LEDStrip RGBW 4-Zone RF+WiFi SET

LEDStrip RGBW 4-Zone RF+WiFi SET

Complete RGBW Milight set voor uw RGBW LED Strip. In deze set zit een Afstandsbediening met RF functie, een wifi module en een zone controller. 2 jaar garantie

€48,95 €34,95

Vergelijk
Informatie

%

Milight RGBW LEDStrip 4-zone SET

RGBW LEDStrip 4-zone SET

Draadloos uw RGBW led strip bedienen met deze controller en afstandsbediening van Milight. Met deze set bent u in een keer voorzien. Kleur uw interieur met LED

€29,95 €16,95

Vergelijk
Informatie
Milight RGBW LEDStrip Losse Zone Controller

RGBW LEDStrip Losse Zone Controller

Met deze controller creërt u een extra zone (groep) in uw Milight RF RGBW led strip systeem. Te gebruiken met de RGBW afstandsbediening of met de WiFi module

€8,95

Vergelijk
Informatie
Milight Mi-Light RGBW Smart LED controller set FUT044A

Mi-Light RGBW Smart LED controller set FUT044A

Mi-Light RGBW Smart LED controller set. Bedien draadloos uw RGBW ledstrips met de controller en afstandsbediening.

€19,95

Vergelijk
Informatie
Milight RGBW LED Strip Losse Zone Controller

RGBW LED Strip Losse Zone Controller

Deze nieuwste zone controllers van Milight bevatten nieuwe functies zoals het onderling synchroniseren en het doorsturen van het signaal.

€12,95

Vergelijk
Informatie
Milight Single Zone RGB / RGBW / RGB+CCT Afstandsbediening

Single Zone RGB / RGBW / RGB+CCT Afstandsbediening

Bedien uw ledstrip zone controllers met deze nieuwe afstandsbediening. Geschikt voor de nieuwste zone controllers en lampen van Milight.

€14,95

Vergelijk
Informatie
Milight WiFi module voor LEDStrip & LED Lamp iBox 1

WiFi module voor LEDStrip & LED Lamp iBox 1

Combineer deze WiFi module met ons Milight RF Controller systeem voor LEDStrips en LED Lampen om het geheel met uw smartphone te bedienen. Inclusief USB kabel.

€19,95

Vergelijk
Informatie

%

Milight 5-in-1 draadloze 2.4G Smart LED Controller LS2

5-in-1 draadloze 2.4G Smart LED Controller LS2

Deze handige 5in1 smart LED controller van Mi-Light kan gebruikt worden met alle soorten 12-24V led strips: single color, RGB, RGBW, Dual white en RGB+CCT

€17,95 €14,85

Vergelijk
Informatie
Milight 8-zone 2.4G 5 in 1 touch afstandsbediening FUT089

8-zone 2.4G 5 in 1 touch afstandsbediening FUT089

De nieuwste 8-zone afstandsbediening van Mi-Light. Bedien tot wel 8 kanalen via 2.4G. Werkt met de LS2 controller voor Single color, RGB/W en Dual White strips

€19,89

Vergelijk
Informatie
Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »