GLEDOPTO Zigbee 3.0 PRO 5in1 Mini LED Controller

Merk: GLEDOPTO
|
€24,95
Niet op voorraad
De hoeveelheid 'Zigbee 3.0 PRO 5in1 Mini LED Controller' overschrijdt ons huidige voorraadniveau. Om deze reden kan het langer duren voordat uw bestelling is verwerkt.
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode GL-C-002P
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

GLEDOPTO Zigbee 3.0 PRO 5in1 Mini LED Controller

Deze ultra kleine Zigbee controller kan ingezet worden voor enkel kleurige ledstrips met 2 aansluitingen of een RGB+CCT ledstrip met 6 aansluitingen. Met de optie knop stel je gemakkelijk in welke soort ledstrip er is aangesloten.

Geschikt voor alle LEDStrips

De 5in1 mini controller heeft de mogelijkheid om alle soorten ledstrips aan te sluiten die er maar bestaan. Met een simpele druk op de knop is er in te stellen welke ledstrip er op aangesloten zit. Het indicatie lampje geeft aan op welke stand de controller staat ingesteld. Zo is de controller te gebruiken voor enkel kleurige ledstrips, DualWhite ledstrips, RGB ledstrips, RGBW ledstrips en RGB+CCT ledstrips.

Naast de ruime keuze in het type ledstrip heeft de kleine zigbee 3.0 ledstrip controller ook een ruime input range. Op deze ledstrip controller kunnen 5 volt tot maximaal 24 volt ledstrips worden aangesloten. Het maximale output vermogen is 3 ampere per poort tot een maximum van 6 ampere totaal. Dit houdt in dat de controller op 24 volt maximaal 144 watt aan ledstrips kan worden aangesloten.

Instelbare PWM frequentie

De GLEDOPTO Zigbee mini controller heeft 6 stappen voor het instellen van de PWM frequentie. Door op de ''reset'' knop te drukken is de frequentie in te stellen van 600Hz tot 8000Hz. Dit kan zeer handig zijn als er storing op apparatuur optreed op een bepaalde frequentie.

Makkelijk te installeren

De mini controller is de eerste controller zonder schroefaansluitingen of ronde DC plug ingang. In plaats daarvan zijn de connectie poorten in de drukken en de draad er in te klikken. Voor de V+ en V- aansluiting is er dus enkel een 2 draads aansluiting beschikbaar. Bij de controller wordt er een handige tool bijgeleverd om de draden gemakkelijk aan te sluiten.

Compatibiliteit

Deze Zigbee 3.0 ledstrip mini controller is te koppelen met onder andere Philips Hue*, SmartThings, Apple HomeKit* en Google Assistant. Ook is het mogelijk om deze te bedienen met Ikea Trådfri, Osram Lightify en Amazon Echo. Via uw huidige smarthome app koppelt u deze eenvoudig aan uw bestaande lampen. * Voor het gebruik met Apple HomeKit is er een Zigbee gateway nodig.

Afstandsbediening en Wandpaneel (RF)

Naast dat deze controllers aan te sturen zijn via het Zigbee protocol, zijn deze ook te bedienen met een fysieke afstandsbediening of wandpaneel. Deze bedieningen communiceren via een RF signaal met alle GLEDOPTO ledstrip controllers, lampen, spots, downlights, bouwlampen en tuinverlichting. Het wandpaneel heeft de mogelijkheid om 4 aparte groepen in te stellen. Met de afstandsbediening kunnen er 6 groepen apart van elkaar geschakeld worden.

Zigbee 3.0 (ZigbeeLightLink)

Dankzij het Zigbee 3.0 netwerk is het bereik vergroot van 20 meter naar 31 meter vergeleken met het oude Zigbee protocol. Daarbij heeft het Zigbee 3.0 netwerk een Mesh functionaliteit. Dit zorgt ervoor dat lampen onderling synchroniseren en samen een groter en sterker netwerk opbouwen.

GLEDOPTO PRO vs. PLUS Controllers

Al onze GLEDOPTO Zigbee Controllers zijn van de PRO serie. De PRO controllers brengen een groot aantal voordelen met zich mee. Zo starten ze sneller op bij het inschakelen, hebben een groter bereik en zijn de kleuren verfijnder in te stellen. De complete vergelijking van deze controllers staat als laatste afbeelding weergegeven.

* Niet alle functies in de app van Philips worden ondersteund.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
Specificaties
Merk GLEDOPTO
Artikelcode Fabrikant GL-C-002P
Werkt met* Philips Hue, SmartThings, Ikea Trådfri, Osram Lightify, Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Protocol Zigbee 3.0
Input Voltage DC 5~24 Volt
Output (W) 144 Watt Max
Output (A) 6 A Max / 3 A per kanaal
Geschikt voor LED Strip Enkele kleur / DualWhite / RGB / RGBW / RGB+CCT
Aantal kanalen 6
Frequentie 2.4 Ghz Zigbee Light Link 3.0
Bereik 30 Meter
Afstandsbediening Optioneel
IP Waarde IP20
Chipset -
Afmetingen 70 x 36 x 10mm
* Mogelijk worden niet alle functies ondersteund
//