Milight / MiBoxer Controller en Wandpaneel Set voor LED Strips 1 kleur en Dual white - FUT035SA+

€19,95
Op voorraad (9)
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode LED-FUT035SA+
EAN 8720088762202
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

Controller en Wandpaneel Set voor LED Strips 1 kleur en Dual white - FUT035SA+

Deze set van controller en afstandsbediening is geschikt voor onze enkele kleur LED strips en Dual White (Dual CCT) LED strips. Deze set van controller en afstandsbediening in de vorm van een wandpaneel zijn reeds vanaf de fabriek gepaired (gekoppeld) zodat ze direct met elkaar verbonden zijn en werkzaam zijn. Het grote voordeel hiervan is dat na het aansluiten van de controller direct uit de doos het wandpaneel gebruikt kan worden om de aangesloten LED Strip te bedienen. 

Miboxer 2-in-1 controller

De FUT035S+ controller in deze set is een van de nieuwste controllers van Miboxer voor LED Strips met meerdere één kleur en voor dual white led strips.. De controller is geschikt voor zowel ledstrips één kleur als voor Dual white LED strips. Deze hebben respectievelijk 2 en 3 'aders' en dus evenveel draadjes. Deze draadjes kunnen eenvoudig in de controller worden bevestigd met een schroevendraaier en vervolgens is de strip klaar voor gebruik met het wandpaneel. Het grote voordeel van deze set is dat de controller dus voor twee verschillende soorten strips kan worden gebruikt. Het is dus niet meer nodig om voor elke soort strip een aparte controller te hebben. Bij het gebruik van meerdere soorten verschillende strips in één ruimte of gebouw kunnen de controllers apart van elkaar worden bedient met één wandpaneel. Alle gekoppelde controllers zullen op het signaal van het wandpaneel reageren. 

1-zone bediening vs 4-zone bediening

Dit Sunrise S1 wandpaneel heeft een 1-zone bediening, dat wil zeggen dat alle gekoppelde controllers op het signaal reageren van het gepairde wandpaneel. Het is niet mogelijk om verschillende zones in te stellen met dit wandpaneel om bijvoorbeeld verschillende ruimtes of lampen/strips binnen één ruimte apart aan te sturen. Wil je wel een 4-zone bediening met een vergelijkbaar wandpaneel voor de led strip één kleur of dual white? Bekijk dan dit S1W+ sunrise wandpaneel.

Controller en wandpaneel set voordeel

Omdat deze twee afzonderlijke producten samen in een doosje worden aangeleverd is het inkopen van de set voordeliger dan de twee losse producten apart. Wij kunnen deze set dus ook goedkoper aanbieden dan de twee producten afzonderlijk. De producten in deze set zijn de FUT035S+ controller en het S1 sunrise wandpaneel in het wit.

Download hier de handleiding van de controller
Download hier de handleiding van het wandpaneel

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
//