Orico Stekkerdoos met 5 USB-Laadpoorten en 2 Stopcontacten - Tablet/Smartphone Standaard - 2500W - Incl. aan/uit schakelaar en overspanningsbeveiliging - Zwart

Merk: Orico
|
€29,95
Op voorraad (3)
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Binnen counting... besteld, morgen in huis!
Artikelcode ORI-ODC-2A5U-EU-BK
EAN 6954301142126
Benieuwd hoe wij omgaan met recyclen en wat uw rechten zijn?
Bekijk hier de oud voor nieuw regeling.
Product informatie

Voorzie diverse apparaten tegelijkertijd van stroom tot 2500W!

 

Het gemakkelijk en tegelijkertijd opladen van diverse 5V en andere apparaten is mogelijk met de moderne stekkerdoos van Orico. De twee stopcontacten en vijf USB-laadpoorten zorgen ervoor dat jouw belangrijke apparaten altijd binnen handbereik, veilig en snel worden opgeladen. 

Multifunctioneel design

De zwarte stekkerdoos met twee stopcontacten en vijf USB-laadpoorten ziet er modern uit. Dit komt door de matte afwerking. Uniek is dat je de mogelijkheid hebt, om tijdens het opladen van je smartphone of tablet filmpjes, afbeeldingen of documenten te bekijken. Ook zou je er een spelletje op kunnen spelen tijdens het opladen terwijl hij in de standaard staat. Doordat de onderkant van de stekkerdoos voorzien is van rubberen voetzolen, glijdt hij niet op je bureau of tafel.

 

Vijf USB-laadpoorten

Naast dat je gebruik kunt maken van de twee stopcontacten, kun je ook via de vijf USB-laadpunten diverse 5V apparaten opladen. Dit kan een smartphone en tablet zijn, maar ook een draagbare spelcomputer, digitale camera, GoPro, mp3-speler of powerbank. Per poort wordt er tot 2,4A geleverd, wat perfect gereguleerd wordt door middel van de intelligente chip die in iedere USB-laadpoort is verwerkt. Het stroomniveau wordt automatisch aangepast aan het apparaat. Zo wordt er bijvoorbeeld 2.4A geleverd als er een tablet is aangesloten en 1A wanneer er een smartphone is aangesloten. 

Beveiliging

De zwarte Orico stekkerdoos met twee stopcontacten en vijf USB-laadpoorten is voorzien van een multi-beveiligingssysteem. Elektrische kortsluiting, lekstroom, overspanning en oververhitting zijn uitgesloten. Door de warmtebestendige ABS en polycarbonaat materialen is het product beschermd tot 750 graden Celsius. Je kunt de algehele voeding regelen door aan de zijkant de hoofdschakelaar in te drukken.

Productspecificaties:

✔ Nominaal vermogen: 2500W (250V,10A).
✔ 2 EU stopcontacten.
✔ 5 UBS-laadpoorten.
✔ USB input: AC 100-240V 50/60Hz.
✔ USB output: 5V-2.4A per poort.
✔ IC: Intelligente apparaat herkenning per poort.
✔ Multi-beveiligingssysteem.
✔ Warmtebestendig door hoogwaardig ABS + PC materiaal.
✔ Lengte kabel: 1,5m.
✔ Hoofdschakelaar.
✔ Kleur: zwart.
✔ Productafmetingen: 130mm x 130mm x 73mm.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?
Laat ons helpen!
//